SASLUŠAN MUŠKARAC KOJI JE PRETUKAO VLASNIKA I BACAO STOLICE: Došao u kočiji, konj mu pasao cveće iz žardinjere!
Policija, ilustracija, Foto: moj_beo_grad_/instagram

hit hapšenje

SASLUŠAN MUŠKARAC KOJI JE PRETUKAO VLASNIKA I BACAO STOLICE: Došao u kočiji, konj mu pasao cveće iz žardinjere!

Okrivljeni je takođe, kako se dodaje, na oštećenog bacao stolice koje su se nalazilu u lokalu u kojem su se u tom trenutku nalazili gosti – očevici događaja, a ceo događaj je zabeležen kamerom video nadzora

Objavljeno:

Javni tužilac Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu danas je saslušao uhapšenog S.D. (38) koji je uhapšen zbog sumnje da je u jednom ugostiteljskom objektu u Batajnici naneo teške telesne povrede D. A. (64).

- S. D. je saslušan na okolnosti izvršenja krivičnog dela teška telesna povreda i krivičnog dela nasilničko ponašanje. Okrivljenom se stavlja na teret da je 26. juna u ugostiteljskom objektu u Batajnici teško telesno povredio oštećenog D.A. zadavši mu više udaraca rukama i nogama u predelu glave i tela, nakon što ga je oštećeni upozorio da ne može da bude uslužen jer je u objekat došao sa konjem i kočijama, a konju je dao da pase cveće koje se nalazilo u žardinjeri - navodi se u saopštenju tužilaštva.

Okrivljeni je takođe, kako se dodaje, na oštećenog bacao stolice koje su se nalazilu u lokalu u kojem su se u tom trenutku nalazili gosti – očevici događaja, a ceo događaj je zabeležen kamerom video nadzora.

- Pred javnim tužiocem okrivljeni se branio ćutanjem, a imajući u vidu da psotoje okolnosti koje ukazuju da će boravkom na slobodi okrivljeni uticati na svedoke i da će, s obzirom na raniju osuđivanost, ponoviti krivično delo, na predlog Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu Treći osnovni sud u Beogradu je prema okrivljenom odredio pritvor - saopštilo je Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu.

Bonus video:

03:25

OVO SU GLAVNE DIPLOMATSKE PORUKE VOJNE VEŽBE VATRENI UDAR 2024 Gosti jutarnjeg programa bez dileme: Vojska je na svetskom nivou

(Espreso / Kurir / J.J)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.